Vore kunders oplevelser:

Jobcenter Viborg

Anbefaling

Personalearrangement ved Meldgaard heste kan varmt anbefales ;-)

I eftersommeren 2013 var vi 12 kolleger som med vidt forskelligt kendskab til heste og ridning, fik os en god oplevelse med ridning i skøn natur og socialt samvær - en aktiv dag, som huskes med glæde.
Hos Meldgaard var der godt styr på at matche hestene til os, så selve rideturen blev en god oplevelse for alle. De udendørsfaciliteter virkede fint og at overnatte i telte efter en hyggelig dag med kollegerne, var simpelthen en fin afslutning på dagen.
Annette, Jobcenter Viborg

Jeg kendte ikke Meldgaard Heste da jeg først satte mine ben på gården ved Farsø fredag den 13. septem-ber 2013. Besøget skulle være af social karaktér, sammen med gode kolleger. Formålet var at få en oplevelse på hesteryg – islænder heste.
Målet sat, linjen lagt og Meldgaard Heste viste sig at være et fantastisk sted til lige netop det formål. Planen var at vi skulle ride et par timer og derefter lave mad over bål og spise og hygge os i det fri. Det skal nævnes her at vejret var helt perfekt, så det kunne vi ikke klage over. Høj sol, stille vejr og september lunt.
Meldgaard Heste tilbyder basisfaciliteter: teltpladser, bålsted, mulighed for bad og toilette og ellers en stor portion rummelighed, god instruktion i forhold til vores omgang med hestene. Enkelte af os var uprøvede og dermed nervøse. Det blev der taget hånd om fra Meldgaard Heste og samtidig blev der givet klare, kontante instrukser – altså en brugervejledning i heste for dummies. Det gav tryghed og mod på mere.
Hen på aftenen, da maden var indtaget og bålet buldrede, så var der plads til at lade sig underholde i haven. Og her gjorde en trampolin og en særligt designet gynge stor glæde. Hvad behøver man mere…
Lena, Jobcenter Viborg

Stikord til en herlig eftermiddag hos Meldgaard Heste;
- god service
- venligt (og tålmodigt) personale
- god instruktion
- flotte rammer
- ok materiel
- flot natur
- sjov og social aktivitet
- en gentagelse værdig
Martin, Jobcenter Viborg

 

Bonavita, Korsør

"Meldgaard Heste er utrolig fleksible og serviceminded. Vi overnattede i et hyggeligt sommerhus, 10 min. gang fra stalden, for vi skulle ride to dage i træk. Hestene var velopdragne, lette at håndtere, og vores søde guide havde en rigtig fin fornemmelse for niveau og kunnen hos rytterne.

Den eneste deltager der ikke havde nogen rideerfaring overhovedet, overvejer nu at få lidt undervisning, for "hvem vidste at det var så sjovt at ride?". Det er tydeligt at se at der er styr på sagerne og at hestene har det godt. Tak, og I kan tro, vi kommer igen!"

--

Med venlig hilsen
Lily Bahnsen
Fjordvænget 2a, 4220 Korsør
tlf.: 2673 3708
email: vive@bonavita.dk
Kan jeg hjælpe dig? www.bonavita.dk

Find vej

Sjørupvej 13, Grønnerup
DK-9640 Farsø

Kontaktinfo

E: gratitude@meldinfo.dk
T: +45 20 80 59 21

Tilmeld nyhedsbrev
Copyright 2018 Gratitude | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | GDPR
Top