METAsundhed

METAsundhed (tidl. METAmedicin) er læren om de naturlige biologiske processer, som tager afsæt i ur-biologi og naturlove.
I forhold til den etablerede sundhedsverden, har jeg via METAsundhed en ganske anden, helheds orienteret og langt mere præcis indfaldsvinkel til sygdom og helbredelse.

Set ud fra et METAsundheds synspunkt er det logisk, at vi til tider bliver "syg".
Ved brug af de faser som kroppen gennemgår og den tætte sammenhæng der er mellem psyke & krop, kan jeg forklare hvorfor du har symptomer og er "syg".

Alene forståelsen af årsagen til problemet kan hjælpe mange igennem en alvorlig sygdom. Jeg kan samtidig hjælpe din krop til at forløse den mentale ubalance og derved fremskynde healings processen.

Da min overbevisning er: at krop, sind, ånd & miljø hænger uløselig sammen - er jeg også overbevist om, at finder vi den underliggende psykiske ubalance & forløser den, så vil din krop gå i healing og genoprette den naturlige balance.

Kroniske sygdomme er typisk en hængende healing (el. hængende stress) - der er dog altid et underliggende "traume"

For at være så effektiv som mulig når du kommer til et forløb hos mig, vil jeg kraftig anbefale, at du først kommer til et af mine foredrag om emnet, eller/og læser Susanne Billarders bog: Din intelligente krop. Den kan lånes på biblioteket, købes i flere boghandler eller hos https://mygind.dk
Den forklarer grundprincipperne i METAsundhed.

I forbindelse med fysiske & psykiske problemer vil min METAsundhed’s viden altid være fremme i mine tanker. Det er et fabelagtig redskab til at finde årsagen til din sygdom / ubalance. Og når du kender årsagen, er det langt nemmere at ændre situationen.

Tidligere lavede jeg METAsundhed analyser/udredninger, det kan jeg selvfølgelig stadig; men i dag anbefaler jeg METAkinese, hvor METAsundhed er en integreret del og derved får du endnu større udbytte af behandlingen.

I METAsundhed kombineres det bedste fra sundhedsvæsenet, komplementær og alternativ behandling, det som skaber de bedste resultater for dig.
Din krop går fra at være besværlig og problematisk, til at være din egen intelligent medspiller.

Du ændre dig:

FRA:

 

TIL:

                                                          

Passiv offer rolle

 -»

 Styrket og handlekraftig

 

Forvirring

 -»

 Forståelse

 

Krops-had / ubehag

 -»

 Krops-forståelse

 

Tvivl & mistillid til dig selv

 -»

 Selvtillid

 


METAsundhed blev opdaget af en tysk læge i 1980'erne, Dr. Ryke Geerd Hammer, som gav sin opdagelse navnet "German New Medicine"
I dag bliver METAsundhed videreudviklet af læger, terapeuter og forskere fra hele verden.

Når du forstå principperne i METAsundhed, vil du med det samme se hvordan du selv, samt dine medmennesker bevæger sig gennem alle de stadier, METAsundheden beskriver - uden undtagelse.
Kroppens intelligens opfører sig nemlig ens i os alle sammen.

METAsundhed bygger på naturlove, som giver logiske forklaringer på kroppens biologiske adfærd.
Kroppen med dens celler, forsøger hele tiden at tilpasse sine biologiske programmer i forhold til de situationer vi oplever.

Kroppen skelner ikke mellem konkrete/praktiske problemer og følelsesmæssige problemer. Det gør METAsundhed til gengæld, da dette værktøj hjælper med at oversætte tanker og følelser til cellebiologi.

Find vej

Sjørupvej 13, Grønnerup
DK-9640 Farsø

Kontaktinfo

E: gratitude@meldinfo.dk
T: +45 20 80 59 21

Tilmeld nyhedsbrev
Copyright 2018 Gratitude | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | GDPR
Top