Stress

Stress / udbrændthed / binyre træthed.

Kært barn har mange navne!
Har du fået en af ovenstående diagnoser, så er det på tide at tage hånd om dit liv. Få det lagt om, så du gør ting der gør dig glad - noget der kan tænde gnisten igen.

Stress er et "wakeup call" - tag det alvorligt!

Jeg kan hjælpe dig med, at slippe noget af det som tynger dig, få dig sat fri af de ubehageligheder du har oplevet.
Når vi fjerne den negative energi som er bundet i "tunge oplevelser" - så får du mere let energi, et lysere sind, et bedre liv.

Det er måske ikke altid så let at komme ud af den situation som giver dig stress - men sammen kan vi arbejde på, at du bliver presset mindst mulig.
Ofte kan det, at se tingene fra en anden vinkel hjælpe til at livet bliver nemmere, når du også slipper noget af det negative energi du har bundet i negative oplevelser, så kan du bedre holde til presset.

*****

Da de fleste med stress normalt godt ved hvor "skoen trykker" vil min tilgang oftest være Alfa-kinesiologi, METAsundhed & TFT

Meget ofte relatere stress til arbejdssituationen, så der er behov for en snak omkring hvad der er praktisk mulig, Om du kan komme til en anden afdeling, eller bedste løsning er et nyt job.
Er du "låst" i job situationen, kan vi reducere stress i forhold til chefen, eller hvem/hvad der giver mest stress, Her er bl.a. klap metoden effektiv.

Brug hele hjernen
ALFA-kinesiologi åbner for dine hjerneceller. Stress kan blokkere områder af hjernen, så den får vanskeligt ved at styre krop og tanker. Faktisk kan en hjernehalvdel blive så belastet, at det giver lammelser eller spændinger i den side, som hjernehalvdelen styrer.
ALFA-kinesiologi er en hurtig metode til at trænge dybt ind i dine hjerne ubalancer.
Find vej

Sjørupvej 13, Grønnerup
DK-9640 Farsø

Kontaktinfo

E: gratitude@meldinfo.dk
T: +45 20 80 59 21

Tilmeld nyhedsbrev
Copyright 2018 Gratitude | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik | GDPR
Top