Allergi

Allergi behandling

Allergi kan være mange ting – men generelt er det en overreaktion af immunforsvaret, der giver symptomerne.
Disse kan bl.a. vise sig som ubehag i form af kløe, svie eller smerte i luftvejene, huden eller maven, øjne og næse der løber i vand og flere andre symptomer.
Oftest skyldes allergien, at flere ting i dit liv har stresset dig, der kan også være tale om en “forgiftning” svampe infektion, utæt tarm mv.

Vi tester og i takt med at vi finder årsagerne, genopretter vi balancen. Psykisk stress er rimelig hurtig at afbalancere og slippe, mens en Candida i ubalance kræver en kur på mindst 1 måned.
Så alt afhængig af hvad vi finder, må du være indstillet på, at vi skal ses flere gange. 

Sommer og sol

Allergiske reaktioner kan skyldes mange forskellige allergener, de mest almindelige er: Birk, græs, bynke, husstøv, dyr, fødevarer, candida, gluteneksem/nældefeber.
Du kan ved tryk på den enkelte allergi, linke til yderlig information på vores fælles hjemmeside for allergibehandlere.

Inden behandlingen
For at vi kan opnå det bedst mulige resultat er det vigtig, at vi  laver afbalanceringen uden du er påvirket af medicin.
Hvis du har pollen allergi, så helst før du får den første indsprøjtning det år, eller/og at du ikke tager antihistaminer o.l. indenfor 24 timer før behandling. 
Er det eksem, så undlad så vidt muligt at bruge cremer mv. i 24 timer før behandlingen.
Dette gælder ikke livsnødvendig medicin, herunder astmamedicin. Det skal du naturligvis tage.
Hvis du har oplevet et anafylaktisk chok – skal du oplyse det – samt årsagen.
Vi kan godt behandle dig, selv om du er medicineret; men vi kan ikke gå så dybt, dvs. du må i givet fald forvente, at der skal flere behandlinger til.

Kløe

Medbring til behandlingen
For at kunne behandle en allergi, skal vi bruge noget materiale af det, der fremkalder allergisymptomerne.
Jeg har et omfattende testmateriale, men ikke alt – så ved du hvad du reagerer på, vil jeg opfordre dig til, at medbringe en lille prøve af disse planter, fødevare, dyrehår, støvmider mv.
Vi behøver ikke ret meget, faste ting kan du putte i en lille plastpose (gerne lynlås pose), flydende kan du putte i et plast ”shot glas” m/film over, så det ikke løber ud. Det er vigtigt at posen, flasken, bægeret er nyt/rent.
Der kan også være andre relevante ting, du bør medbringe; men det kan vi tage en snak om, når du kontakter mig.

Behandlingen
Jeg benytter Alfa-kinesiologi til at finde div. ubalancer og hvilke allergener du reagere på.
I de fleste tilfælde (dog ikke altid), vil vi teste os frem til hvornår du oplevede det, som lagde grunden til din allergi.
Hvorefter vi forløser den stress i dit energisystem, som er årsagen til kroppens allergiske reaktion, derefter kan kroppen genoprette balancen og reducere/fjerne din allergiske reaktion.
Metoden til at fjerne årsagerne er enkel, smerte- og medicinfri og uden bivirkninger.
Du vil herefter ikke reagere på allergenet.

Selv om vi oftest tager hoved allergien ved første behandling, anbefaler jeg dog mindst 2-3 behandlinger.
Det er vigtigt, at få testet for krydsallergi og evt. andre allergiske reaktioner / symptomer.

Det kan komme på tale, at en udrensningskur er nødvendig før allergien, kan fjernes helt. Hvis der er en vedvarende forstyrrende kilde som f.eks. candida, så er vi nødt til at fjerne den først, ellers vedbliver allergien med at komme tilbage.
Det kan også handle om, at dine celler er så meget i ubalance, at de er dysfunktionelle og det kan spænde ben for en “omprogrammering”. Hvis cellerne ikke kan tage næring/information ind og ikke skille sig af med affaldsstofferne, så kan allergi (såvel som mange andre kroniske “sygdomme”) være svære at slippe.
Vi kan teste om det gør sig gældende og med div. øvelser og/eller “kosttilskud” kan cellerne efter en tid komme tilbage i balance og fungere som de bør fungere. 

N.B. du skal være obs. på at udgifter til evt. kosttilskud og andet, ikke er dækket under behandlingen; men kommer oven i.

Gentest.
Hvis din allergi er en pollen allergi, vil jeg anbefale, at du inden næste pollen sæson, kommer og blive gentestet, så vi er sikker på, at du stadig er i balance.
At dine slimhinder ikke er så medtaget (af anden årsag) at din allergi kan blive gentrigget.

N.B. selve testen koster ikke ekstra, hvis behandlings forløbet har været på 3-5 gang.
Men skal vi på jagt efter en evt. årsag til sarte slimhinder, så er en eller flere behandlinger nødvendig. Vi må i givet fald hjælpe hinanden med, at være detektiver, er det i hjemmet, arbejdspladsen, kosmetik, rengøringsmidler osv. 

hands-4153292_1280

Healing

photo-of-person-holding-crystal-ball-1645668

Clairvoyance

20200412 (6)

Kinesiologi

METAsundhed

METAsundhed

190816-b (82)

Bars

Album

Alfa-kinesiologi

190816-b (71)

MetaKinese

purple-and-brown-colored-planet-39561

Meta Clairvoyant
healing

photo-of-planner-and-writing-materials-760714

Kalender

Scroll to Top
Hold dig orienteret