MetaKinese

MetaKinese

MetaKinese

Er du udfordret og føler, du har prøvet “alt”, at lægen har sagt: “det må du lære at leve med”, er du et sted hvor du føler den konventionelle behandling ikke hjælper i tilstrækkelig omfang, eller har du direkte fravalgt den.
Så er MetaKinese absolut et godt sted at starte.

Et forløb vil altid være det bedste, det giver os muligheden for at blande “jagten på årsagen” med behandlinger, så traumet, overbevisningen eller hvad årsagen måtte være – ikke bare bliver fundet; men også “nul-stillet” / “slettet fra din bevidsthed”.

METAkinese går dybt og by-passer dit logiske sind.
Vi får ting op, som ingen af os logisk kan tænke os frem til.

Man kan sige, at du bærer på en “lærdom” som du ikke var rede til at forstå/kapere, da du modtog den (traumet/”gaven”). – 
Indtil du er rede til at frigøre traumet, bruger du enorme mængder energi på at holde det i skak og det svækker dig. Gør dig utilpas eller direkte syg.
Min grundholdning er at krop, sind, tanker & følelser er forbunden. At man ved at påvirke den ene del, har indvirkning på alle øvrige. Hvilket betyder, at vi kan arbejde fra flere vinkler og vælge det, der er bedst for dig i din situation.

Nogle gange kommer kroppen op med en oplevelse du ved var traumatisk, andre gange fortæller kroppen os en mindre oplevelse; men måske en der har givet dig en negativ overbevisning, som har holdt dig tilbage hele livet.
Om kroppen viser det ene eller det andet er kroppens valg, den er så intelligent, at den vælger det der er mest presserende for dig i nuet. Og måske synes du, at den lille stridighed du havde med din bror da du var 5 år er uvæsentlig i forhold til den smerte du har i dit knæ lige nu.
Men kroppen ved hvad der er vigtigst for dig og det må vi respektere.

Set med de briller har du mange muligheder for at få hjælp.

Om du har smerter i din krop eller dit sind, gør ikke den store forskel! Der er tale om en ubalance i dit system og det er den ubalance vi samen arbejder med at få forløst. Når forløsningen har fundet sted kan kroppen heale sig selv.

Du er eksperten i dit liv, kun du ved hvad der er godt for dig. Jeg kan via behandlingen guide og vejlede dig til, at genfinde dine ressourcer.
Det optimale resultat opnås, når du er villig til at samarbejde og tage medansvar, da kroppen har brug for din accept & forståelse for at køre healingen effektivt og hurtigt til ende.

Selve processen er 3 delt

Testdelen

Vi tester dit “system” for relevante informationer af mange forskellige typer.

Opsamling

Samler alt det stress vi har testet frem

Behandling

Forløser stressen ved at bruge de terapiformer som kroppen ønsker, hvilket kan være en enkelt eller flere.

Scroll to Top
Hold dig orienteret