METAsundhed

Bio-logik!

META - model

METAsundhed er læren om de naturlige biologiske processer, som tager afsæt i ur-biologi og naturlove.
I sammenligning med den etablerede sundhedsverden, giver METAsundhed en ganske anden, helheds orienteret og langt mere præcis indfaldsvinkel til sygdom og helbredelse.

Set ud fra et METAsundheds synspunkt er det logisk, at vi til tider bliver “syg”.
Ved brug af de processer kroppen gennemgår og den tætte sammenhæng der er mellem psyke & krop, kan META-vinklen forklare hvorfor du har symptomer og er “syg”.

Alene forståelsen af årsagen til problemet kan hjælpe mange igennem en alvorlig sygdom. Processen kan fremskyndes ved, at hjælpe kroppen til, at forløse den mentale / energetiske ubalance og derved genvinde balance og slippe “sygdom”.

Som METAsundheds terapeut, er overbevisningen at krop, sind, ånd & miljø hænger uløselig sammen – og når den underliggende psykiske ubalance findes & forløses, så vil kroppen gå i healing og genoprette den naturlige balance.

Kroniske sygdomme er typisk en hængende regeneration (el. hængende stress) – der er dog altid et underliggende “traume” eller/og en negativ overbevisning.

For at være så effektiv som mulig når du kommer til et forløb hos mig, vil jeg kraftig anbefale, at du først kommer til et af mine foredrag om emnet, eller/og læser Susanne Billarders bog: Din intelligente krop. Den kan lånes på biblioteket, købes i flere boghandler, hos mig eller på: https://mygind.dk
Den forklarer grundprincipperne i METAsundhed.

I forbindelse med fysiske & psykiske problemer vil min METAsundhed’s viden altid være fremme i mine tanker. Det er et fabelagtig redskab til at finde årsagen til din sygdom / ubalance. Og når du kender årsagen, er det langt nemmere at ændre situationen.

Tidligere lavede jeg METAsundhed analyser/udredninger, det kan jeg selvfølgelig stadig; men i dag anbefaler jeg METAkinese, hvor METAsundhed er en integreret del og derved får du endnu større udbytte af behandlingen.

I METAsundhed kombineres det bedste fra sundhedsvæsenet, komplementær og alternativ behandling, det som skaber de bedste resultater for dig.
Din krop går fra at være besværlig og problematisk, til at være din egen intelligente medspiller.

Du ændre dig:

Fra: Til:
Passiv offer rolle --> Styrket og handlekraftig
Forvirring --> Forståelse
Krops-had / ubehag --> Kropsforståelse
Tvivl og mistillid til dig selv --> Selvtillid

METAsundhed blev opdaget af en tysk læge i 1980’erne, Dr. Ryke Geerd Hammer, som gav sin opdagelse navnet “German New Medicine”
I dag bliver METAsundhed videreudviklet af læger, terapeuter og forskere fra hele verden.

Når du forstå principperne i METAsundhed, vil du med det samme se hvordan du selv, samt dine medmennesker bevæger sig gennem alle de stadier, METAsundheden beskriver – uden undtagelse.
Kroppens intelligens opfører sig nemlig ens i os alle sammen.

METAsundhed bygger på naturlove, som giver logiske forklaringer på kroppens biologiske adfærd.
Kroppen med dens celler, forsøger hele tiden at tilpasse sine biologiske programmer i forhold til de situationer vi oplever.

Kroppen skelner ikke mellem konkrete/praktiske problemer og følelsesmæssige problemer. Det gør METAsundhed til gengæld, da dette værktøj hjælper med at oversætte tanker og følelser til cellebiologi.

Scroll to Top
Hold dig orienteret