Kronisk tilstand

Kroniske tilstande - der hvor lægen siger: "lær at leve med det"

Vi kender det alle, enten fra os selv eller en af vore nære.
Oplevelsen af at tingene ikke står til at ændre.

At du selv eller en anden har været hos lægen og fået beskeden “det må du lære at leve med”.
Det kan også være at du af lægen er sendt fra Herodes til Pilatus med henvisninger, undersøgelser osv.
For sluttelig at få beskeden, at du har “slid gigt / dårlig hjerte / lichen” eller hvad nu beskeden lyder på.
Eller at du pludselig har fået det ekstremt dårligt, måske sendt på sygehuset i en ambulance, blevet undersøgt på kryds og tværs, måske får du en diagnose, måske ikke. Men du får beskeden “det står ikke til at ændre, du har det for resten af livet”.

Ofte får du en medicin som lægerne “erfaringsmæssig / statistisk” tror kan hjælpe dig, måske får du nogle råd som lægerne “erfaringsmæssig” mener kan hjælpe dig. 
Lægerne gør det bedste de kan – de har indblik i medicinens verden, de er uddannet til at stille diagnoser og er hamrende dygtige til det.

MEN – hvordan har du det?
Som METAsundheds terapeut kigger jeg på symptomerne – ikke diagnosen. Og den forskel er ret vigtig, for alle der kender 2 mennesker med samme diagnose, ved at de 2 mennesker ikke er ens.
METAsundheds modellen fortæller os hvilke temaer der ligger under hvilke symptomer – hvilket dermed åbner muligheden for, at finde traumer/oplevelser som kan forløses og hjælpe til en heling.

Ubehag

Min vinkel på tingene er, at alt står til at ændre!
Men vi mennesker har vor egen frie vilje og det er den, der fra tid til anden gør mere skade end gavn. Så hvis vi vælger at tro på det lægen siger (fordi han jo har mere erfaring og dermed er klogere). Ja, så holder man sig selv fast i situationen / sygdommen.

Heal your body

BJ Palmer – stifteren af kiropraktik – (og her skal nok tilføjes: den amerikanske udgave, som er pænt mere kinesiologi end den danske udgave af kiropraktik).
Har udtalt: “Kraften som skabte kroppen, heler kroppen” – sagt på anden vis, at vi har en iboende kraft som skabte os og som hele tiden forsøger at skabe balance. 

Derfor hvis vi bevidst vælger at være åben for, at tilstanden / sygdommen kan ses fra en anden vinkel, åbner vi samtidig os selv op for, at tilstanden kan ændres.
Når vi er åbne for nye vinkler og tiltag – så er vi åbne for, at komme tilbage i balance og slippe den tilstand vi befinder os i.

Velkommen til mulighedernes verden.

Scroll to Top
Hold dig orienteret