Meditation

Meditation.

Det at meditere kan gøres på mange måder.
Den ene måde er ikke mere rigtig end den anden – vi er forskellige – og det den ene synes er perfekt, er måske ikke det den anden synes særlig om.
Det bedste vi kan gøre, er at prøve forskellige metoder & oplevelser, og samtidig være åben for at man selv ændre sig hen ad vejen og dermed også ændre holdning til forskellige måder at meditere på.

Meditation er afledt af det latinske meditor og meditatio, der betyder “øve mig, forbereder mig til”
Hvilket vil sige, at vi under en meditation forbereder os til at vokse som menneske, til at leve et bedre liv, vi lærer når vi mediterer – Hvad vi lærer er afhængig af det vi sætter fokus på.

Meditation kan handle om at slappe af, fjerne sig fra dagligdagens stress.
Det kan også være åbningen til det, der er større end os selv, vi kan få store oplevelser, se billeder, høre stemmer, mærke ting – og ikke mindst åbner vi muligheden for at mærke “det guddommelige” eller hvad vi vælger at kalde følelsen af, at være elsket, blive mødt, annerkendt osv.
Det er faktisk muligt, at slippe traumer, ændre biologien osv. – vokse som menneske!

Clairvoyance

Meditation i naturen

Meditation i naturen

I sommer halvåret afholder jeg meditationer i naturen!

Det er en speciel oplevelse – underordnet om du er kendt med at meditere, eller det er første gang.

Der er ikke 2 ens meditationer; men ofte vil der være fokus på healing og på at kommunikere med dyrene.
Jeg bruger flere vinkler “teknikker” med fuld overlæg, for at give samtlige deltagere muligheden for en berigende oplevelse. 

På gåturen frem og tilbage til skoven, er der rig mulighed for en snak – og mange får her uddybet andre ting, det kan være alt fra kvantefysikken til deres helbred eller noget helt femte. Jeg deler gerne ud af min viden.

Scroll to Top
Hold dig orienteret