Smerte

Smerte - fysiske såvel som psykiske.

Der er flere former for smerte – nogle gange ved vi udmærket godt, hvorfor vi har ondt. Mens vi andre gange undres – hvor kom det fra?
Hvorfor fik jeg ondt i knæet – hvorfor har jeg ondt i sjælen?

Næsten alle danskere kender til smerter.

Vi bor i gigtens højborg – Juhu! vi har Janteloven! – “Du skal ikke tro du er noget”
At vor kultur undertrykker vor selvværd bøder vi for, ved at nedbryde vor knoglemasse (vor urbiologi er intelligent & når vi ikke har “lyst til at være her” så hjælper kroppen os til at blive mindre).

Av

Kroppen er intelligent, den fortæller os altid hvad vi fortrænger.

Fortvivl ikke – med Alfa-kinesiologiMETAkinese MEATsundhed har jeg rigtig gode værktøjer, til at hjælpe din underbevisthed med at finde lige den oplevelse, som ligger til grund for din smerte. 

Hvorefter vi kan forløse “traumet” med Alfa-kinesiologiMETAkineseTFTBarsHealing eller andre teknikker.

En stor trøst er, at mere end 80% af de smerter vi har ligger i regenerations fasen – altså den tilstand hvor vi genvinder vor balance.

Når vi er i stress (kamp/flugt) er det ikke tid til at genopbygge kroppen for de “skader” den pådrager sig – her handler det om overlevelse, først når vi kan slappe af, kan kroppen gå i gang med at genoprette balance og udbedre skaderne.

Vi er gennem vor kultur opdraget til at smerte er forkert – men vi ved samtidig at når vi trænet, løbet – brugt kroppen, så er den ofte øm dagen efter & det tager vi som tegne på at vi bliver stærkere – hvilket også et tilfældet.

Det er faktisk det sidste fænomen som er den korrekte forståelse af det som sker.
I stress vil kroppen enten bygge flere celler på organet for at gøre det stærkere, eller det modsatte – afhængig af hvilket organ.

Når vi er kommet ud af den stress fyldte situation, så går kroppen i reparation og nedbryder eller genopbygger.
Det mærker vi som ubehag, smerter, influenza, inflammation, infektion ol. – alt det vi er opdraget til at tolke som forkert. Og som i virkeligheden er godt (ikke nødvendigvis sjovt – men naturligt).

Så for at slippe smerten, vil vi sammen lede efter årsagen (den psykiske årsag) når vi har fundet den, kan vi forløse den negative energi som er bundet i oplevelsen/overbevisningen og jo bedere vi er til det, jo hurtigere går smerten væk.
Praktiske løsninger tager tid med at komme i balance, energetiske forløsninger er hurtigere og skulle vi lave en sjælsforløsning, så er det væk næsten inden du kan tænke dig om.

Scroll to Top
Hold dig orienteret