Hjælp til børn! – Børne hold

Hjælp til børn - så de kan hjælpe sig selv til et godt liv.

Vores personlighed og grundstenen til vore udfordringer (fysiske som psykiske) dannes i barndommen!

Derfor er det vigtigt, at børn vokser op i trygge afbalancerede rammer. Men det vil aldrig være muligt helt at skærme barnet mod “knubs” – det er heller ikke meningen, for udfordringer udvikler.

Jeg lære børnene hvordan de kan slippe / forløser ubehagelig oplevelser, som de ikke har kunnet håndtere.
Og derved reducere chancen for, at deres liv, bliver præget af dårligt selvværd, problemer med indlæring, udelukkelse fra grupper, social angst osv.
Samt at undgå fysiske og psykiske udfordringer når de  bliver ældre/voksen.

Hvis barnet har været (eller stadig er) udsat for f.eks. mobning – så vil det sætte sig som negative følelser, der danner grundlaget for barnets personlighed.
Som voksen er der sikkert mange der kan nikke genkende til, at man føler sig forbigået, overset ol. – hvilket kan stamme fra f.eks. mobning i barndommen.

Jeg lærer børnene teknikker/værktøjer så de kan hjælpe sig selv, hvilket kan ændre deres personlighed i retning af, at blive et stærkere og lykkeligere menneske.

Omsorg

Det er naturligvis muligt for børn, at komme i behandling 1:1, hvilket vil være optimalt, hvis barnet mistrives, har udfordringer med at komme i skole, har oplevet sorg, tab, overgreb, massiv mobning, har social angst, diagnoser eller andre lidt større udfordring.

Men for de fleste børn vil det kunne gøre en stor forskel i dannelsen af deres personlighed, og dermed deres liv – at blive “undervist” på et hold.
Det er ikke som i skolen, det vil mere være en slags “legestue/SFO” – vi leger teknikkerne ind, og indlære dem gennem praktiske oplevelser og forskellige sjove metoder.
F.eks. hvis der bliver uenighed mellem nogle af deltagerne, eller et barn fortæller, at læren eller en anden elev gjorde dit & dat, som var en ubehagelig oplevelse.
Så går vi ind i den oplevelse og jeg lærer børnene, hvordan de takler oplevelsen, ser den fra flere sider, slipper ubehaget og kommer videre som en stærkere person.

Børn er hurtig til at mærke, når noget ændre på deres oplevelse/følelse – de vil i takt med, at de mærker den positive virkningen af teknikkerne, begynde at bruge dem når de kommer hjem, derfor vil jeg anbefale at du/I som forældre ikke gør grin eller gør barnet forkert; men i stedet er nysgerrig og lærer af barnet.

Hold størrelsen vil være min. 3 & max. 8 deltagere. – Så der både er dynamik og tid til den enkelte.
Der betales for 1 md. (4 gange); men barnet er naturligvis velkommen til, at deltage i flere måneder.

Scroll to Top
Hold dig orienteret