Meta Clairvoyant Healing

Meta Clairvoyant Healing

Clairvoyance

Hvad er nu det? – lidt svær at forklare; men når vi kigger i ordbogen, så er der en dybere mening med navnet!
Meta => Overliggende, beskrivende ~ det der ligger uden for det målelige/vejelige.
Clairvoyance => klar + syn ~ evnen til at se det skjulte og til at se ind i fremtiden.
Healing => “helende”/ at “hele” ~ overførsel af udefrakommende energi via sig selv til en anden.

Når jeg arbejder, stiller jeg (via det foto du har mailet/sent til mig) ind på din aura/energi, scanner dit energilegeme – jeg mærker ind i dine organer, mærker din “smerte”/din ubalance – det er langt fra sikkert, at du selv oplever en fysisk smerte/problem, der hvor jeg mærker det; men det giver mig en information om dine udfordringer/ubalancer. 
Dvs. jeg tolker det jeg mærker, ud fra min viden om kroppen & METAsundhed, derved får jeg en fornemmelse af, ikke bare dine fysiske udfordringer; men også dine psykiske, samt hvordan du er som person, hvad der rører sig i dig, og de udfordringer du lige nu og her tumler med. Samt dem du ikke har været i stand til at slippe helt.
Jeg fornemmer hvilke styrker, ressourcer & potentialer du har og som kan være en fordel, at gøre brug af i den givne situation.
Jeg har således muligheden for at vejlede dig i hvilke handlinger & muligheder, der kan ændre en fastlåst situation og hvordan det kan indvirke på fremtiden.

Du kan blive “udsat for” at vi sammen laver en lille healings øvelse, hvis jeg fornemmer det relevant. Du kan også få små øvelser o.l. til efterfølgende at give dig selv “hjælp til selvhjælp”
Det vil være meget individuelt, alt efter dit behov.

Kort sagt, så er en Meta Clairvoyant Healing ret dyb, den kan give dig Indblik i hvad der ligger til grund for dine udfordringer, en dybere forståelse af dine handlingsmønstre ol.
Og hvis relevant små teknikker til at ændre på din situation og de overbevisninger du ikke ønsker længere.
Hjælp til selv hjælp! – Et kærligt skub på vejen.

Hvordan forløber en session?

Den foregår online – telefon, messenger, skype, zoom ….. – det der virker bedst for dig.
Når vi har lavet en aftale og du har betalt, sender jeg dig informationer omkring det praktiske, hvad jeg har brug for inden vi går i gang, hvad du kan forvente osv.

Jeg er ærlig og kan være hudløs ærlig omkring opgaver du står foran & det er ikke nødvendigvis behageligt.
Jeg fortæller det jeg ser/fornemmer, afhængig af hvem du er, eller hvad du lige står i, kan det blive rosenrødt eller barske realiteter.
Det vil altid være konstruktivt og altid en hjælp til at vælge den af dine ressourcer/potentialer som kan hjælpe dig til at takle situationen.

Er der kontakt til afdøde? Nej – ikke normalt; men hvis den afdøde “banker på” –  tja… så lukker jeg op.

Scroll to Top
Hold dig orienteret