Udtalelser

Klienterne fortæller.

Her kan du se et udpluk af hvad mine klienter har berettet omkring deres oplevelse af en behandling.

Som det formentlig fremgår, har mine klienter haft meget forskellige problem stillinger.
Men i bund og grund er der altid et psykisk aspekt vi kan forløse og derved som et minimum højne klientens livskvalitet. Og ofte fjerne fysiske ubehag/problemer/smerter mm.

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Jannie (TFT)

Hej Jeanette

Tusinde tak for en uforglemmelig oplevelse, har ikke prøvet noget lignende.
Det er så vildt at få min fulde hørelse igen, jeg synes nu ikke den fejlede noget og nu var det jo svimmelhed jeg kom pga.
Men vildt var det da der pludselig begyndte at ske en masse inde i øret af smæld, klik propper der sprang, kan egentlig ikke helt beskrive det men der kom hul igennem. Og bagefter tog vi det andet øre med en anden konflikt, skønt!
Da jeg kørte hjem begyndte jeg at gabe og hold da op jeg har fået gummi kæber kan ikke mindes at jeg har kunnet åbne min mund så meget før :0)
Fik en knaldene hovedpine da jeg kom hjem, men fik styr på den og ser det som en naturlig eftervirkning efter alt det du fik renset ud ved mig.
Dejligt at kunne vende mig i sengen om natten uden at vågne op og det hele kører rundt inde i mit hoved, svimmelheden vendte dog kort varigt tilbage efter noget tid, men tror det er fordi jeg havde gang i for mange ting, det sker stadig at svimmelheden vender tilbage, men ved nu det er et tegn om at jeg har for travlt, og når jeg reager på det forsvinder det.
Tak endnu engang for en fantastisk behandling, jeg kan varmt anbefalet dig. Du er super dygtig til at spore dig ind på hvor der skal arbejdes :0)

Hilsen Jannie

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Hanne (TFT)

Hej Jeanette.

Jeg vil sige dig tusinde tak for en hel fantastisk oplevelse, som jeg virkelig kan bruge i mit videre liv fremover. Der er ligesom blevet åbnet for en æske med både gode og dårlige ting… som selvfølgelig altid har ligget der ( og som jeg har været helt klar over) men nok bare ikke haft modet til at tage hul på før nu. Og det mest fantastiske er at jeg nu kan se på det med helt andre øjne….. tage fat om det på en positiv måde uden at det vælter mig. Normalt når jeg har tænkt og set min mors ansigt, har det altid været meget alvorligt, det er det ikke mere, men derimod det smilende ansigt jeg fik din hjælp til at finde frem…. og det er fantastisk 🙂

jeg tror ikke på tilfældigheder…. der er altid en mening med at tingene sker, det er så ikke altid man lige kan få øje på meningen med det samme, men det kan jeg helt klart her…. det er først nu jeg er klar til at tage fat om det… og at det er nu jeg skal gøre det for at finde den rette vej med mit liv fremover…. godt hjulpet på vej af min mor 🙂

Jeg har 2 -3 veninder der virkelig også kunne få gavn af og aflægge dig et besøg, så jeg formidler din mail add videre til dem hvis det er okay med dig ?

Endnu engang tusinde tak jeanette 🙂
De varmeste tanker til dig
Hanne

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Helle (TFT)

Hej Jeanette

Tak for sidst. Det var utrolig spændende..

Jeg klarede turen hjem uden at blive for træt. Men jeg gennemgik vores “møde” mange gange i tankerne på den lange køretur..
Jeg har egentligt haft det ok. Hovedpinen var rigtig slem et par dage, men har nu fundet det “normale” leje igen.

Jeg har helt klart fornemmelsen af, at knuden i brystet er blevet væsentligt mindre når jeg tænker tilbage på den episode fra min barndom.
Kan tænke på både min Mor og Far uden at mærke smerte..

Men både min knude og især smerten i brystet vokser ekstremt, når jeg tænker på “X,s” svigt ( og det gør jeg mindst hundrede gange i døgnet ) – desværre..
Jeg har lige gennemlevet et “helvede” de seneste dage, hvor jeg deltog i en Kongres, hvor både “X” og “Y” ( den anden kvinde) også var.
Jeg bevarede fatningen, og kunne vise et glad ansigt. Men indeni var jeg bare dybt ulykkelig.
Af natur græder jeg sjældent ( måske har livet lært mig, at det ikke hjælper ), men nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne græde smerten væk.

Jeg ville gerne prøve behandling igen, men som du selv er inde på, så er afstanden lidt for stor op til dig. Kunne du anbefale en behandler i nærheden af H……???
Jeg har kontaktet J…. ang. de ting hun kunne lære mig, og vi skal ses på torsdag.. dejligt.

Jeg fortsætter hos psykologen, og glæder mig til at se hende snart igen.

Vil gerne takke dig igen.

Mvh
Helle

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Jeanette (TFT)

Sådan kan Apex opleves.

Jeg havde en gevækst i mit venstre øre, som mine medstuderende og jeg, arbejdede på flere gange under min uddannelse.
Jeg har til alt held, beskrevet de fleste behandlinger i min journal.
Men en dag jeg behandlede mig selv, skete det noget – som jeg intet husker om (Apex) – det indebar samtidig, at jeg faktisk ikke var mig bevist, at gevæksten i øret forsvandt.
Det var ikke før sener hvor jeg læste i journalen, at det gik op for mig, at problemet var helt og fuldstændig løst. Og er ikke kommet tilbage.

Det er lidt op af bakke som behandler, at de klienter man “helbreder”, ikke kan huske, at de er blevet hjulpet.
Men jo samtidig et skønt & positivt “problem”.

kh
Jeanette (mig selv)

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Inge (METAkinese)

Behandling hos Jeanette!

Hej Jeanette og tusind tak for en fantastisk behandling hos dig.
Jeg er dybt imponeret over, at det var så godt og specielt efter, at jeg var første “kanin”
Jeg fik en rigtig god forklaring på, hvad det gik ud på, før du begyndte.
Selve behandlingen gik også rigtig godt, og jeg fik virkelig forløst nogle ting.

Efterfølgende reaktioner:
4 dage med mange healings symptomer, hovedpine, diaré mv. og store humør svingninger.
Men her til aften – fantastisk oplevelse med at sende fjernhealing. Fik besked om, at nu var jeg klar til virkelig at tage mine healerevner i brug, og at jeg skulle bruge dem noget mere. Fik en nøgle og gik gennem porten til min healerkraft. Der var totalt fyldt med lys og kærlighed.
Jeg vidste godt, at de var der, og jeg har tidligere fået besked på, at jeg havde noget, som jeg skulle have forløst inden jeg kunne tage det i brug. Det er vel næsten et år siden, jeg fik den besked af en meget dygtig kvinde;-)

Er lige nu fyldt af sådan en ro og taknemmelighed og en helt fantastisk følelse indeni;-)

Inge

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Z (METAkinese)

The day after the treatment I noticed my body detoxing and the following week my mind was more clear and focused on tasks.
The treatment also helped me to rethink again what is really important and good for me, as well as which goals I want to achieve in life.
I can only recommend doing the treatment as it has helped me a lot to reduce my stress and regain my self-confidence.
I would definitely do it again.

-Z

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Hanne (METAkinese)

I september 2016 valgte jeg at gå i behandling hos Gratitude v/Jeanette Meldgaard.

Jeg er 54 år og har indenfor det seneste 1½ år været igennem en større omkalfatring af tilværelsen, der indbefatter skilsmisse og en flytning til storbyen efter 25 år på landet. Vores 4 fælles børn er flyttet hjemmefra stort set på samme tid. For første gang i mit liv har jeg også oplevet at blive opsagt fra mit job. Og så er jeg kommet i overgangsalder. Jeg mødte op hos Jeanette med stress, havde let til tårer, kunne ikke finde ro, havde generelt ondt over det hele og oplevede en usigelig træthed pga søvnbesvær.

Jeanette tog sig god tid til at sætte sig ind i min situation og forklare behandlingen, der indbefatter MetaSundhed og Kinesiologi. Behandlingen er baseret på idéen om, at sygdom i de allerfleste tilfælde er psykisk relateret.

Jeg oplevede Jeanette som lyttende, behagelig, tillidsvækkende og omhyggelig. Hun tog sig god tid og benyttede sine metoder til at sætte ord på, hvor skoen trykkede hos mig. Selvom jeg måske inderst inde vidste det i forvejen, var det alligevel noget af en åbenbaring for mig, da problemstillingen blev formuleret og bragt op til overfladen.  

Umiddelbart efter behandlingen havde jeg hovedpine, hvilket jeg ellers ikke plejer at have. Om natten kunne jeg ikke sove. Jeg tænker, at det skyldtes, at de mange ting, som vi ribbede op, nu skulle bundfælde sig.

Allerede på hjemturen oplevede jeg også en helt ny ro i maven, som jeg har nydt til fulde lige siden. Jeg kan trække vejret på en helt anden måde. Jeg føler mig langt mere ”grounded” og derfor bedre i stand til at sige fra over for mine omgivelser.

Med de gode resultater er jeg overbevist om, at det vil være til stor gavn for mig at gennemgå et fuldt behandlingsforløb for at afdække yderligere problemstilliinger. Uroen har lagt sig fuldstændig, men jeg er fortsat grådlabil, har ondt over det hele og er træt. 

Hanne

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Johnny (METAkinese)

Hej Jeanette

Siden min behandling hos dig for godt en uge siden har jeg bidt mærke til to ting som har ændret sig.

1: Den instinktive fornemmelse af at der er noget galt med mig og følelsen af skyld når jeg oplever at havde det mentalt dårligt er faktisk forsvundet. Nu kan jeg bare observere den ubehagelige følelse, som en del af mit space, som noget der bare naturligt er der, uden at skulle føle skyld eller skam over det.

2: Jeg føler jeg har en bedre hjerteforbindelse til andre folk nu. Før kunne jeg godt føle mig afkoblet når jeg kommunikerede med folk. Jeg oplever også at, der er opstået flere muligheder for mig for at deltage i forskellige sociale sammenhænge.

Det er faktisk ret stort. Så tak for en super god behandling som var helt smertefri og ret sjov at følge med i.

Kærlig hilsen

Johnny

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Gitte (METAkinese)

Hej Jeanette

jeg ved ikke hvad jeg havde forventet af behandlingen men jeg blev glædelig overrasket.
kroppen vidste hvor problemerne lå og Jeanette var fantastisk til at være med på rejsen, ikke til at styre, men som en ‘rejse’ guide, som lader kroppen bruge sin egen visdom, og det den sagde, greb hun. 

At kroppen var så tydelig i råbet på hjælp, var overraskende, og dog ved jeg godt hvor intelligent den er.

At Jeanette fandt ubalancerne, og efterfølgende fandt det, der skulle til for at forløse det, kroppen var klar til at give slip på, var på alle måder forløsende.

Jeg gik derfra lettet, forløst og med visheden om at jeg havde taget et stort skridt, mod at blive et stærkt, sandt, helt menneske.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fået lov til at få en behandling af Jeanette.

Af hjertet: Tak

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Karina (METAkinese)

Hej Jeanette

Først og fremmest tusind tak for en fed oplevelse. Jeg må sige at det var en god oplevelse at besøge dig. Jeg følte mig i trygge og kompetente hænder.
Jeg vidste egentlig ikke hvad jeg kom for at få ”fikset”, men havde en forhåbning om at få rette op på nogle de negative handlinger jeg har gjort, stort set hele mit liv. Og få lidt smertelindring. 

Før besøget

Havde jeg meget nemt til at blive sur og komme op i det røde felt, især hvis mine børn gjorde noget ”forkert”, selvom  det måske var en lille ting. 

Jeg har altid holdt de fleste bekendtskaber ude i en arms længe, da jeg ikke har følt at jeg har kunne stole på dem, og så ende med, at ende venskaberne sådan, at det var mig der havde droppet dem, så de ikke nåede at droppe mig.

Jeg kunne ofte bære nag LÆNGE. Jeg var dårlig til at håndtere konflikter, både professionelt og privat.

Jeg har hele min teenage- og voksenliv følt mig utilpas i min egen krop, været utrolig bevidst om hvad folk evt. måtte tænke om mig som menneske.

Jeg havde ondt i mine fingere, knæet, hofter og min lænd og skuldre.

Inden behandlingen

Blev jeg sat ind i hvordan behandlingen ville foregå, jeg synes det det lød som en anderledes behandlingsform og meget spændende

Under selve behandlingen blev jeg guidet, i alt hvad der blev gjort, og der blev snakket lidt om de opdagelser vi gjorde os, som armen og kroppen fortalte os om, og der blev fundet frem til lige netop det, der er har forårsaget mine handlinger i mit voksenliv. Nemlig et traume som 9- årige, som jeg ikke har villet acceptere og derved aldrig har fået bearbejdet.

Traumet blev forløst blidt og trygt.

Efter mit besøg.

Har jeg været meget overrasket over, hvor træt jeg har været og hele kroppen har været på overarbejde, men på den gode måde.

Samtidig med at jeg hat været træt, har jeg været afslappet i kroppen, afslappet helt ind i kernen.

Som om at alt det vi fandt frem til i behandlingen, var the missing link, og alt gav mening, og alt blev forløst.

Jeg har endnu ikke, her en uge efter behandlingen ikke været oppe i det røde felt.

Jeg har kunne håndtere konflikter konstruktivt, og jeg er mere umiddelbar. Jeg er blevet helt ligeglad med, hvad andre kunne tænke om mig.

Mine smerter i fingere og knæ er væk.

Jeg er gladere og lettere i sindet, samt har større overskud til andre.

Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer i håbet om bedre livskvalitet, og ingen har hjulpet mig som META KINESE.

META KINESE har virkelig været svaret for mig.

Venligst 
Karina Hjort

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

N.. (METAkinese)

Hi Jeanette

I remember the session very well, after that I felt different, can’t really explain how. As if my energy was different, I perceive it as a color, a sort of purple. (I know it  may sound weird but I often perceive feelings/moods like a color).
And I felt more accepted and that I was just right the way I am.
I also see my youth and parents with more distance and the effect of their behavior and “example” on me.
I think I’m still in a process, some things have changed. I feel that when things fo wrong, I don’t feel so desperate anymore. But I still have some doubts.

Off course I couldn’t expect that all my problems would be solved in one session.

N…

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Claus (METAkinese)

Hej Jeanette 🙂

Tak for en udbytterig mandag formiddag.
Som lovet kommer der et par ord om hvordan min uge har været…
Jeg var nok som mange andre lidt skepsis omkring hvad det var at du kunne gøre for mig og hvordan! Den skepsis er væk – du ramte plet på alt!
Hvordan har min uge så været? Fyldt med energi og optimisme for at sige det kort, jeg har fået ryddet op i stort set alt og fået lavet “nye” revideret lister – taget kontakt til nye samarbejdspartnere, haft dialog møde omkring mine “små” tossede ideer – hvilket betyder at min tidsplan omkring er rykket ca 3-4 måneder frem/tilbage så istedet for en “rigtig” opstart ultimo 2017 / primo 2018 så er den nye realistiske plan ultimo 2017… 
ja- jeg har haft travlt siden og jeg er 100% sikker på at jeg har fundet de sparrigspartnere som jeg har manglet, takke været det energi boost som jeg har fået efter mit besøg hos dig.  

Ha’ en fantastisk go´ søndag 🙂
Claus      

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

(METAkinesee)

En tur på briksen hos jeanette 

Det var en skøn rejse ind i mig selv.
Jeg har altid troet på den alternative verden. Men jeanette tager det til nye højder. 

Jeg fatter stadig ikke hvordan hun gjorde det. Men hun snakkede sammen med min krop og ikke min hjerne. Og det første ord hun fik frem var bare spot on.
Og der tænkte jeg, ” denne her kvinde kan noget” så nu er det blevet bevidst for mig hvad jeg skal gøre noget ved for at få det bedre.

Endnu engang tak for rejsen jeanette

Anonym

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Tina (METAkinese)

Mit liv har været turbulent det sidste halvanden års tid. Jeg har kunne holde mig ovenvande ved at træne, men i januar 2017 dukkede jeg både fysik som psykisk under. Umiddelbart så min omverden ikke hvor jeg langt nede jeg var, da jeg altid har været rigtig god til kamuflere mine følelser, smile og ligne en der kan klare alt. 

Jeg har siden gået til psykolog og fysioterapeut, de har kunne hjælpe mig til at komme oven på igen, og få lidt styr på mit liv. Dog har jeg hele tiden følt at jeg stadig ik var helt okay.

Da jeg kom ud til, Jeanette, vidste jeg ikke helt hvad jeg ville tage fat på, men i samarbjde med Jeannette fortalte min krop det.

Et gammelt trauma, som jeg oplevede som barn kom op, et trauma, som jeg umiddelbart ikke selv lagde så meget i, men med “nye briller” på, kunne jeg se et mønster jeg havde tillært mig der, og båren videre på siden. nemlig ikke at sige fra, men bare smile og indordne mig. 

Vi var inde på flere ting, som jeg ikke vil komme nærmere ind på her.

Da jeg kørte fra Jeanette, var jeg træt både fysisk som psykisk, men oplevede en indre ro. Dagen efter havde jeg meget hovedpine, som jeg ikke plejer at have så kraftig. Min mave reagere de næste 3-4 dage med smerte og rumlen. I dag føler jeg mig mere i balance med mig selv, specielt i specifikke situationer, der før kunne ryste mig følelsesmæssig. Jeg har dog rigtig meget lyst til at gennemgå et fuldt behandlingsforløb for at dække yderligeproblemstillinger i mit liv. 

Jeg giver Jeanette mine varmeste anbefalinger. Hun har givet mig indsigt i mit liv, healet mig, samt rådgivet mig omkring hvordan, jeg videre skal arbejde med mig selv, mine tanker og følelser. 

Tina

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

METAkinese

Jeg har nu fået to behandlinger ved Jeanette Meldgaard, og har oplevet en fantastisk forandring i mit liv, at hun har hjulpet mig til at finde ”mig selv” og givet mig en indre styrke igen, efter at have oplevet alvorlig sygdom, skilsmisse og en vens selvmordsforsøg. Så jeg giver Jeannette de varmeste anbefalinger.

Vh. Anonym.

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Joan (METAkinese)

Tak for sidst, det var en rigtig god oplevelse.

Efterfølgende var jeg behagelig afslappet. Jeg sukkede meget efterfølgende.

Siden har jeg oplevet at have lidt mere ro i kroppen. Har været presset, men tog det en anelse mere roligt, synes jeg.

Der har været nogle aha oplevelser efterfølgende. Eks. er det gået op for mig, at fordi man laver en fejl, så betyder det ikke, at jeg er dårlig til alt eller at jeg er uønsket/uvelkommen. Det er ikke integreret i kroppen endnu, men måske har jeg en ”my” mere selvværd. Det kræver fortsat opmærksomhed fra min side, så jeg fanger følelserne i situationerne.

Om selve behandlingen tænker jeg, at du er dygtig til dit ”håndværk”. Du er god til at spørge og få svar fra kroppen. Det var spændende med nye vinkler på min historie, som jeg jo løbende og på forskellige måder arbejder med.

Dejligt at du har en vifte af muligheder for at afhjælpe, det problem som din ”patient” ønsker afhjulpet.

Venlig hilsen Joan Brodersen

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

METAkinese

Jeg har fået et.andet syn på symptomer- at det er et led i healingen. Det er nyt for mig og nok den vigtigste erfaring.
Jeg mærker mindre til gigt i fingre. Venstre håndled er styrket.
Jeg er blevet mere bevidst om mine valg i livet.
Jeg synes det er en spændende behandlingsform og ønsker Jeanette alt mulig held og lykke i fremtiden.
Vh Anonym.

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Janne (METAkinese)

hold da fest. sikken en tur. efter mit besøg hos Jeanette må jeg godt nok sige der er sket forandring. både i mig og omkring mig. selve besøget i klinikken var en tryg og behagelig oplevelse hvor jeg følte mig godt vejledt og taget hånd om. og siden jeg kørte hjem den dag er der sket et stor oprydning. både igen i mig og omkring mig. også steder hvor jeg egentlig ikke selv havde set hvor tiltrængt det var, og hvor godt det ville gøre mig at få taget hul på sagerne.
jeg synes det går hurtigere og hurtigere, og der er ikke meget der tyder på at forandrings toget stopper foreløbig. jeg er rigtig glad for at jeg tog springet, og fik sat fra land på en tryg og godt vejledt måde. jeg er stadig ikke sikker på hvor jeg skal ligge til havn, men jeg er sikker på jeg nok skal komme godt frem.

Janne Kristensen

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Betina (Meta Clairvoyant Healing)

Kære Jeanette

1000 tak for en fantastisk samtale.
Det var virkelig givende på alle planer.
Du er så utrolig dygtig, at jeg ikke kan forstå det.
Mulighederne i det, du kan hjælpe én med, er jo ubegrænset.
Samtalen har fået så meget indvirkning på min hverdag – selv her en uge efter. Det har givet mig fornyet tro og energi – indsigt i min situation på ny og forståelse for min fysiske krops og psykes reaktioner.
Når jeg lytter til vores samtale, finder jeg nye aspekter – nye lag. Ting at kunne gøre – og sammenhænge at sætte sig ind i.
Tak J
Alt det bedste til dig

Betina Kehlet

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png

Brita (METAkinese)

Hej Jeanette. 

Jeg har ikke mærket noget til udrensning og min angst er ikke blevet bedre desværre.
Derimod er forholdet til mine søskende blevet bedre, jeg mærker ikke afstand til dem mere, der er sket noget.
Men angsten som jeg gerne ville have bearbejdet er her endnu.

Vh  Brita Mogensen 

2 mdr. senere!

Hej Jeanette. 

Her er en kort langtidsvirkende opfølgning på din behandling midt i august. 
Som tidligere skrevet er mit forhold til min søskende forbedret. 
Min angst er så godt som væk, jeg arbejder på resterne af den. Jeg har det stadig som at jeg sætter barrierer/skjold omkring mig næsten ligegyldigt hvad jeg skal lave især hjemme.
Men at jeg kan snakke med sagsbehandler og jobkonsulent uden at have uro i brystet og hjertebankning er STORT. Du hører fra mig, hvis jeg synes at jeg vil køre over til en behandling mere 😉😉

Hilsen Brita Mogensen

cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png
cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png
cropped-GRATITUDE-YIN-YANG-farver-print.png
Scroll to Top
Hold dig orienteret