Eksamensangst

Hjælp til eksamensangst - jobsamtale - køreprøve mv.

Det kan være total invaliderende, stressende og nedbrydende, hvis man frygter for at gå til eksamen, prøve, jobinterview, test mv.

Jeg har rigtig god erfaring med at behandle præstationsangst og med dette korte forløb, tilbyder jeg et online forløb, så jeg kan hjælpe mennesker i hele landet, til at vi sammen kan få angsten/stressen fjernet.
For de fleste forsvinder det fuldstændig, og for alle bliver der som et minimum en reduktion i stress mængden / angsten.

Jeg udlevere og instruere ligeledes i værktøjer til at få enhver spirende stress eller angst under kontrol på få minutter. – “Man skal dog huske, at bruge teknikken“.

Eksamensangst

I forløbet arbejder vi med “egen” behandling af fælles temaer, det viser sig nemlig, at der i næsten alle tilfælde ligger den same type oplevelse og/eller overbevisning under frygten for at fejle, ikke være god nok mv.
På den måde får alle behandling mere end en gang + alle lærer at bruge teknikker som fx. TFT til eget brug senere.
Selv om vi fjerne frygten nu – så kan man altid skabe en ny. Derfor er det godt at have nogle funktionelle værktøjer ved hånden, så man til enhver tid kan hjælpe sig selv.

Mini kurset løber over 3 møder på zoom, det ligger normalt 3 dage i streg, og hvert møde varer ca. 1 time, vær dog forberedt på, at vi kan få behov for at gå lidt over tid. 

Dog skal bemærkes, at hvis I er en gruppe, studiekammerater, kollegaer mv. så er jeg fleksibel og tilpasser gerne så det kan passe i eksamens ræset, arbejdsdagen mv.

Lige som det naturligvis altid er muligt at komme i behandling 1:1, både i klinikken og online.

Scroll to Top
Hold dig orienteret